Gratis Lydbøger

Vil du gerne vide hvor du gratis kan lytte til lydbøger? Det er nemlig muligt at lytte til lydbøger, helt uden at bruge penge. Jeg har fundet de bedste steder hvor du kan finde gratis lydbøger.

Gratis lydbøger:
– Mofibo
– SAXO Premium
– Audible
– Farytell
– Bogreolen
– eReolen

De bedste gratis lydbøger

Jeg har fundet nogle 6 forskellige steder hvor du finder de bedste gratis lydbøger. Men der er stor forskel på hvor mange lydbøger de har og hvilken aldersgruppe de henvender sig til. Derfor anbefaler jeg at læse mine anbefalinger før du vælger hvilken du vil bruge.

Mofibo

Mofibo gratis lydbøger

Mofibo er Danmarks største samling af lydbøger, hvor du kan få adgang til over 100.000 stk. Med Mofibo kan du få 14 dages gratis adgang til alle deres lydbøger. Med Mofibo får du Danmarks mest populære lydbog app, og få adgang til alle de bedste bøger, som du kunne tænke dig.

SAXO Premium

Saxo premium gratis lydbøger

Saxo er Danmarks største online bogforhandler hvor du også kan lytte gratis til flere tusinde lydbøger. Med Saxo premium får du 30 dages gratis, hvor du kan lytte til alle de lydbøger du ønsker. Udover gratis lydbøger får du også rabat på alle fysiske bøger som du ønsker at bestille.

Audible

Audible gratis lydbøger

Audible er nok verdens største bogforhandler, som eges af Amazon. Audible giver dig adgang til alle lydbøger som sælges på Amazon. Med Audible får du 30 gratis dages prøve, hvor du får nogle point så du gratis kan prøve nogle af de mange tilgængelige lydbøger.

Fairytell

Fairytell gratis lydbøger

Fairytell har måske Danmarks største samling af lydbøger til børn. De har lavet en app, hvor du kan få adgang til alle dere børnebøger. Du kan prøve Fairytell helt gratis i 14 dage og få adgang til alle deres lydbøger.

Bogreolen

Bogreolen gratis lydbøger

Bogreolen er en af de største online bogforhandlere, som blandt andet sælger lydbøger. Bogreolen tilbyder ikke altid at du kan lytte til lydbøger gratis, men de kører ofte nogle tilbud hvor du har muligheden for at få en gratis lydbog. Jeg anbefaler dig derfor at tjekke dem ud.

eReolen

eReolen gratis lydbøger

eReolen er en online bogforhandler som kun sælger ebøger og lydbøger. eReolen tilbyder ikke fast at du kan lytte til gratis lydbøger, men de har ofte tilbud, hvor du kan få en gratis lydbog eller få store rabatter.