Bedste Trådløse Høretelefoner til Podcast

Er du på udkig efter de bedste trådløse høretelefoner til når du skal lytte til podcast, så har jeg lavet en liste til dig. Herunder har jeg listet de bedste høretelefoner som jeg selv kunne finde på at købe.

De bedste trådløse høretelefoner:
1. Sony WH-1000X M3
2. B&O Beoplay H9
3. Sennheiser PXC 550
4. Marshall Major III
5. Denon AH-GC25W
6. Argon Audio Soul2
7. Dali IO-6
8. Nura NURAPHONE G2

Sony WH-1000X M3

Sony MX

Son MX

Sony MX

Sony MX


Previous
Next

Sony WH-1000X M3 høretelefoner er min personlige favorit. De er først og fremmest super behagelig at have på. Derudover er det de høretelefoner med den bedste lyd 2019, hvilket gjorde at de vandt Eisa prisen. Høretelefonen har touch funktion, så du kan skifte numre numre og slå noice canceling funktionen til og fra på høretelefonen.

Pris: 2490 kr.


Gå til forhandler

B&O Beoplay H9

Beoplay

Beoplay

Beoplay

Beoplay


Previous
Next

B&O Beoplay H9 trådløse høretelefoner er de nyeste og bedste høretelefoner fra B&O. Denne trådløse høretelefon er nok den der har det fedeste design på markedet. Derudover har B&O Beoplay den sædvanlige gode lyd som B&O er kendt for. Hvis du synes denne model er dyr, kan jeg også anbefale at trykke knappen og finde en billigere Beoplay model.

Pris: 3990 kr.


Gå til forhandler

Sennheiser PXC 550

Sennheiser

Sennheiser

Sennheiser

Sennheiser


Previous
Next

Sennheiser PXC 550 Trådløse høretelefoner er blevet en utrolig populær model, af gode grunde. Den sider først og fremmest rigtig godt på hovedet, da den føles let samtidig med at den sider godt til hovedet. Derudover er der den velkendte høje lydkvalitet, som Sennheiser er kendt for. Hvis du er villig til at give lidt mere kan jeg anbefale at trykke på knappen og finde den nyere model af denne høretelefon.  

Pris: 1490 kr.


Gå til forhandler

Marshall Major III

300 x 300 Marshall 1

Marshall


Previous
Next

Marshall Major III Bluetooth trådløse høretelefoner giver dig måske de bedste høretelefoner til prisen. Marshall Major er kendt at levere super fin lyd og de lever de op til. Derudover har de det kendte oldschool design, som går igennem alle deres produkter.

Pris: 799 kr.


Gå til forhandler

Denon AH-GC25W

Denon

Denon

Denon

Denon


Previous
Next

Denon AH-GC25W trådløse høretelefoner er måske ikke de mest kendte, men leverer nogle lækre høretelefoner i høj kvalitet. Udover at levere en god lyd, så synes jeg at de har lavet et fedt design.

Pris: 1699 kr. 


Gå til forhandler

Argon Audio Soul2

Argon

Argon

Argon


Previous
Next

Argon Audio Soul2 høretelefoner er nogle rigtig lækre over ear høretelefoner, som er til en rigtig god pris. Jeg mener bestemt at du får meget for prisen med disse høretelefoner, og kan klart anbefale dem hvis du ikke vil bruge for mange penge på høretelefoner.

Pris: 799 kr.


Gå til forhandler

Dali IO-6

300 x 300 Dali 1

Dali

Dali

Dali


Previous
Next

Dali IO-6 Trådløse høretelefoner er ikke nogen jeg selv har prøvet. Men jeg har dog fået dem anbefalet af 2 af miner venner og ville derfor tilføje dem på liste. Jeg kan læst mig frem til at de skulle være super behagelig at have på, og der er ingen der beklager sig over lyden i dens anmeldelser.

Pris: 2999 Kr.


Gå til forhandler

NURAPHONE G2

Nura

Nura

Nura

Nura


Previous
Next

Nura NURAPHONE G2 trådløs høretelefoner er nogle jeg har taget med, fordi jeg synes de er lidt sjove. De fungerer som en blanding mellem in ear og over ear på en gang. Derfor kan de lukke ekstra godt af for lyden udenfor. Efter at have prøvet dem i 30 sekunder, synes jeg faktisk at de var ret behagelige, så jeg vil anbefale at prøve dem.

Pris: 2999 kr.


Gå til forhandler

Trådløse høretelefoner

For at finde de perfekte høretelefoner til at lytte til podcasts, så er det vigtigt at det er trådløse høretelefoner. Grunden til det er at det er oplagt at lytte til podcast, mens man laver andre ting. Derfor giver det bedre mening med trådløse høretelefoner, frem for at skulle bøvle med ledninger når du f.eks. laver mad.

Trådløse bluetooth høretelefoner

Når du vælger trådløse høretelefoner, er det vigtigt at du vælger bluetooth høretelefoner. Grunden til dette er at det er den bedste og mest stabile forbindelse, når de skal kobles op til din mobil eller tablet. Ved at købe trådløse bluetooth høretelefoner, vil du have det optimale setup til at lytte til podcast.  

Trådløse over ear høretelefoner

I denne liste har jeg kun valgte trådløse over ear høretelefoner. Det skyldes at jeg selv er klart størst fan af over ear høretelefoner. Det skyldes at jeg føler de er mere behagelige da de ikke sider inde i øret. Derudover kan man nemmere lukke støj ude og derfor ikke så nemt blive forstyret og miste koncentrationen. Jeg vil derfor også anbefale at vælge nogle høretelefoner, som har en noice canceling funktion.