Bedste Android Podcast App


Android podcast app

Mangler du en podcast app til din android telefon eller tablet? Så har jeg lavet en liste med det bedste android podcast apps på markedet.

Bedste Android Podcast App:
– Google Podcast
– Pocket Cast
– Podbeam
– The podcast app
– Castbox
– Stitcher
– Spotify
– Podcastone
– Podimo
– Podcast Addict

Der findet utrolig mange podcast apps og det kan være svært at hvide hvilke der er gode. Det er nemlig også forskelligt om en podcast app henvender sig til en begynder, eller en erfaren podcast lytter. Jeg har derfor forsøgt at beskrive de forskellige android podcast apps, så du kan finde den der passer til dit behov.

Google Podcast

Google podcast app android

Google podcast er nok den mest brugervenlige og flotteste android podcast app på markedet. Google har som altid formået at gøre det nemt og enkelt at overskue og har brugt deres flotte enkle design. Denne android app fungere bedst til begyndere eller erfarende som ikke lytter til så mange podcasts. Appen er nemlig ikke så god hvis du lytter til mange forskellige podcasts. Men hvis du er ny i podcast verdenen, er denne app en sikker vinder.

Download Google podcast app

Pocket Cast

Pocket Cast Android Podcast App

Pocket Cast er for den mere erfarende og nørdet podcast lytter. Denne android podcast app har et enkelt mørk design, som stort set alle ville kunne finde rundt i. Designet er ikke super flot eller inspirerende, men den mørke baggrund gør at det er mere afslappende at kigge i appen. Det fede ved denne app er at den spore hvor mange podcast du har lyttet til og i hvor lang tid. Det er super fedt for en dedikeret podcast lytter.

Download Pocket Cast app

Podbeam

Podbeam Android Podcast App

Podbean er er en af de mere detaljerede podcast apps. Designet er fint og funktionelt virker den rigtig godt. Jeg vil dog ikke anbefale en nybegynder at bruge denne app, da dens mange funktioner ville kunne irritere is starten. Jeg vil til gengæld anbefale den til mere erfarende podcast lyttere, da appen virkelig kan mange fede ting.

Download Podbean app

The podcast app

The podcast app android

The Podcast App er nok den mest enkle android podcast app på markedet. Designet er ikke særlig flot, til gengæld er den super funktionel og enkel. Så hvis du ikke er særlig god til teknologi og bare vil have en app der er nem og kan det basale, så er denne android podcast app noget for dig.

Download The Podcast App

Castbox

Castbox android podcast app

Castbox er måske den mest detaljerede android podcast app på markedet. For en nørdet podcast lytter kunne være den perfekt app. Den har alle funktioner man kunne ønske sig og mere til. Det er dog også det dårlige ved denne app at der er så mange funktioner og muligheder, at det kan blive lidt rodet. Det er derfor en ikke en app for en begynder, men helt sikkert for den erfarende.

Download Castbox podcast app

Stitcher

Stitcher android podcast app

Stitcher er en flot android podcast app, som virkelig har gjort noget ud af designet. Jeg kunne godt selv finde på at bruge denne app, hvis ikke det var fordi at den ikke har danke podcasts. Stitcher er en amerikansk virksomhed som fokusere på højt kvalitet og hvor alt er på engelsk. Så hvis du vil lytte til alle de store amerikanske podcast shows, er denne app perfekt, men for de fleste danskere mangler den de danske shows.

Download Stitcher podcast app

Spotify

Spotify android podcast app

Spotify er ikke længere bare en musik app, men er nu også begyndt at fokusere på podcasts. De fleste kender spotify’s design som er funktionel god og til at gå til. Jeg kan se rigtig mange fordele ved at man har samlet sine podcasts det samme sted som man høre musik. Men det betyder også at podcast delen er en ekstra funktion og derfor mangler du nogle funktioner. Men hvis du i forvejen har Spotify og bare lytter til nogle enkle podcasts, er det bestemt en fin android podcast app.

Download Spotify app

Podcastone

Podcastone android podcast app

Dette er måske den flotteste android podcast app på markedet. Den er super enkel og brugervenlig og har ingen overflødige funktioner. Den har dog også det problem at den ikke har danske podcasts. Den fokuserer kun på amerikanske kvalitets podcasts. Men den har til gengæld også nogle virkelig fede podcasts som virksomheden også selv har været med til at producere. Den er nok den danske udgave af Podimo.

Download PodcastOne app

Podimo

Podimo android podcast app

Podimo er en dansk podcast app som blev lanceret i 2019. Podimo laver også selv podcasts og forsøger at sikre sig at der kun er podcasts i god kvalitet på denne app. Den er forbeholdt til det danske marked så vil ikke anbefale den hvis du også vil lytte til engelske podcasts. Jeg er ikke selv begyndt at bruge appen endnu og kan derfor ikke sige hvem den henvender sig til.

Download Podimo app

Podcast Addict

Podcast Addict Android app

Podcast Addict er appen du ikke skal vælge! Der er mange der anbefaler denne app til andre og jeg har selv brugt den af samme grund. Men det er en dårlig podcast app, som har et elendigt design og ikke er særlig brugervenlig. Så grunden til at jeg har taget den med på denne liste, er for at sikre mig at du ikke ender med at downloade denne app.

Download Podcast Addict app

Podcast anbefalinger

Hvis du godt kunne tænke dig at få nogle input til nogle gode podcasts, så kan jeg anbefale dig at tjekke mine lister med podcast anbefalinger.
Der er helt sikkert noget for dig.

Spørgsmål om android podcast app

Hvad er en android podcast app?
En android podcast app, er en app hvor du kan lytte til podcasts på dine androide enheder. Du kan lytte til de samme podcasts som på en ios app, men bare på android enheder.

Hvor downloader man en android podcast app?
For at downloade en android podcast app, skal du “Google Play Butikken”, som er en app der ar på alle android enheder. Her kan du søge efter podcast appen og downloade den.

Kasper Ottosen

Jeg er en kæmpe podcast fan og vil også kalde mig ekspert inden når det kommer til at anbefale podcasts. Igennem de mange tussinde timer hvor jeg har lyttet til podcasts, har jeg opbygget en stor viden om podcast genre, lyd kvalitet og podcast emner, som jeg deler ud af på denne blog.

Recent Posts