De Bedste PPC, Google Ads, Adwords Podcasts


Søger du podcasts der kan der kan være med til at udvikle din viden inden for de forskellige PPC discipliner? Så har jeg lavet en liste med de bedste PPC podcast på markedet.

Bedste PPC podcast:

  • The Paid Search Podcast
  • PPC Rockstars on WebmasterRadio.fm
  • PPC Den: Amazon PPC Advertising Mastery
  • The PPC Show Podcast
  • Paid Insights Podcast
  • PPC Hero Podcast
  • Paid Search Magic
  • The Paid Traffic Podcast
  • Learn Paid Media

Da PPC dækker over alle former for “Pay per clic” har jeg herunder beskrevet hvilke emner/platforme som disse podcasts fokuserer på. Så alt efter om du søger viden inden for Google ads / Adwords, Amazon ppc, eller facebook, så kan du finde det herunder.

The Paid Search Podcast

Emne: Google Ads / Adwords
Vært: Chris Schaeffer, Jason Rothman
Længde: 40 – 55 min.

PPC Rockstars

Emne: Google Ads / Adwords, Amazon, Facebook, LinkedIn
Vært: David Szetela
Længde: 25 – 35 min.

PPC Den

Emne: Amazon PPC
Vært: Ad Badger
Længde: 30 – 40 min.

The PPC Show Podcast

Emne: Google Ads / Adwords, Facebook, Instagram, LinkedIn
Vært: Paul Wicker
Længde: 20 – 35 min.

PPC Hero Podcast

Emne: Google Ads / Adwords, Facebook
Vært: Skribenter fra PPC Hero bloggen
Længde: 20 – 40 min.

Paid Search Magic

Emne: Google Ads / Adwords,
Vært: Amy Hebdon
Længde: 35 – 45 min.

The Paid Traffic Podcast

Emne: Google Ads / Adwords, Facebook, Instagram.
Vært: Mike Buontempo
Længde:

Learn Paid Media

Emne: Google Ads / Adwords, Facebook, Pinterest,
Vært: Nick Banik
Længde: 15 – 45 min.

Q & A

Hvad betyder PPC?

PPC betyder Pay per clic, og er en betegnelse for en markedsførings disciplin hvor man betaler for hvert klik som en eventuel kunde har foretaget på en af dine annoncer. Det er otte google Ads man snakker om når PPC nævnes.

Hvad er forskellen på Google Ads og Adwords?

Der er ingen forskel mellem Google Ads og Adwords. Adwords er det gamle ord for Google Ads, som det blev ændret til i 2019. Grunden til dette er at Google nu tilbyder flere forskellige former for markedsføring og ikke kun at man kan byde på søgeord.

Kasper Ottosen

Jeg er en kæmpe podcast fan og vil også kalde mig ekspert inden når det kommer til at anbefale podcasts. Igennem de mange tussinde timer hvor jeg har lyttet til podcasts, har jeg opbygget en stor viden om podcast genre, lyd kvalitet og podcast emner, som jeg deler ud af på denne blog.

Recent Posts