Kasper Ottosen

Kasper Ottosen er en meget erfaren podcast lytter og har over det senest begyndt at etablere sig som en ekspert i podcast branchen.

Ved at have lyttet til mange tusinde timers podcast, har han etableret en stor viden som gør ham til den oplagte person til at anbefale podcast til andre.

.

.

.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med Kasper, kan du kontakte ham på seotto.kasper@gmail.com eller kontakte ham på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kasperottosen

Om mig

Personligt har jeg selv fået rigtig meget ud af at lytte til podcasts. Jeg plejer at sige at over 50% af min viden kommer fra podcasts. Jeg oplever også ofte at mine familiemedlemmer og kollegaer griner af mig, fordi jeg altid har inputs fra podcasts, inden for næsten alle emner. Men podcast mediet er også genialt til dig som søger at lære mere. Den største fordel ved podcast er nok at du kan lytte til dem mens du laver andre ting, hvilket f.eks. ikke kan lade sig gøre med bøger eller blogposts.