Sjove Podcasts – God Underholdning


Sjove podcasts

Jeg sad i lufthavnen og kedede mig, og begyndte derfor at lede efter sjove danske podcasts. Jeg endte med at finde nogle virkelige underholdene podcasts, som som jeg gerne vil dele med dig.

6 sjove podcasts:

  • Her Går Det Godt
  • Fup I Farvandet
  • Tæt på Tæt på sandheden
  • Anders & Anders
  • Den grå side
  • Flyverskjul

Jeg fandt de her 6 sjove podcasts, som i flere tilfælde fik mig til at græde af grin. Derfor tænker jeg lavet en lille anmeldelse af disse podcasts, så du kan finde den der passer til dig.

Her Går Det Godt

Her går det godt podcast

Her Går Det Godt er måske en af de mest kendte danske podcasts. Podcasten udspringer fra det tidligere radioprogram Montecarlo som var et kæmpe hit på p3. De to meget kendte værter, Peter Falktoft og Esben Bjerre, som er hylene sjove når de er sammen.

Vært: Peter Falktoft, Esben Bjerre
Længde: 50 – 65 minutter

I podcasten diskutere Esbern og Peter de aktuelle ting der sker i samfundet, hvor de giver udtryk for deres 100% ærlige holdning. De to meget forskellige personligheder spiller virkelig godt sammen og skaber dermed en meget underholdende podcast.

Fup I Farvandet

Fup i farvandet podcast

Fup I Farvandet er en ekstrem sjov podcast som efterhånden har mange år på bagen. Værterne Morten og Mikkel er selv standup komikere og er derfor selv virkerlig sjove at høre på. Derudover inviterer de andre underholdende personer i studiet og hører om hvordan det går i deres liv.

Vært: Morten Wichmann, Mikkel Malmberg
Længde: 60 – 80 minutter

Podcasten er fyldt med sjove fortællinger og underholdende jingler, som er en populær del af programmet. Jeg kan klart anbefale at lytte til denne underholdende podcast. Personligt grad jeg selv af grin under flere af afsnittene.

Tæt på Tæt på sandheden

Tæt på tæt på sandheden

Hvis du har set DR3 programmet Tæt på sandheden, så er dette en sjov podcast for dig. I Tæt på Tæt på sandheden diskutere værten Jonatan Spang og de andre bag programmet, hvordan de laver programmet og hvilke problemer og sjove ting der følger med.

Vært: Jonatan Spang og Team
Længde: 20 – 25 minutter.

Bag dette sjove program, er der også andre sjove komikere. Det at der er flere underholdende personer, gør at det er ret underholdende at høre om hvordan dette program bliver lavet.

Anders & Anders

Anders & Anders Podcast

Anders & Anders er en ekstrem sjov podcast som stammer fra det ekstrem populære radioprogram De sorte spejdere. Dette radioprogram var i flere år det mest populære program på p3. Efter at holdt nogle års pause er de nu fundet sammen igen for at starte denne underholdende podcast.

Vært: Anders Breinholt, Anders Lund Madsen
Længde: 50 – 70 minutter

Anders og Anders er meget underholdende sammen og jeg tror næsten det er umuligt at lytte til dem uden at komme til at grine. De er både gode til at diskutere aktuelle emner, men kan også bare have en underholdende samtale. Jeg vil helt klart anbefale at tjekke denne sjove podcast ud.

Den Grå Side

Den grå side podcast

Den Grå Side er lidt en alternativ podcast, som er startet af værten Søren Rahsted. I podcasten inviterer han andre kendte i studiet til en sjov og pinlig snak. Sørens person skaber en god og glad energi, som giver en god stemning i podcasten.

Vært: Søren Rasted
Længde: 70 – 90 minutter

Det mest underholdende ved podcasten er at gæsterne skal læse op fra et gammelt blad, kaldt Rapporten. Rapporten var et blad med meget letpåklædte damer. Og hvis du er nysgerrig for at høre hvad de skulle læse op, må du igang med at lytte til podcasten.

Flyverskjul

Flyverskjul podcast

Flyverskjul er en sjov podcast, hvor værten Pelle Lundberg inviterer underholdende gæster i studiet til en snak om hvordan det går. Pelle er selv Standup komiker og har derfor også en del sjove venner som han interviewer.

Vært: Pelle Lundberg Jørgensen
Længde: 50 – 80 minutter

Podcasten har eksisteret siden 2016 og har haft virkelig mange sjove gæster. Jeg kan derfor anbefale dig, at kigge på podcasten og se om der nogle gæster, som du synes kunne være sjov at høre om.

Afrunding

Jeg håber at du kan bruge mine anmeldelser og at du også synes at disse podcasts er sjove eller som minimum underholdende. Hvis du godt kunne tænke dig at finde flere sjove podcasts kan du se min liste med de Bedste Comedy Podcasts.

Kasper Ottosen

Jeg er en kæmpe podcast fan og vil også kalde mig ekspert inden når det kommer til at anbefale podcasts. Igennem de mange tussinde timer hvor jeg har lyttet til podcasts, har jeg opbygget en stor viden om podcast genre, lyd kvalitet og podcast emner, som jeg deler ud af på denne blog.

Recent Posts