De Bedste Business Podcasts


Business podcast

Hvis du også synes at det er spændende at følge de store tech virksomheder, eller høre historier og lærringer fra nogle af de mest succesfulde business folk. Så er denne liste med de bedste business podcast perfekt for dig.

Bedste Business Podcasts:
– Business Wars
– The Tim Ferriss Show
– Masters Of Scale
– How I Built This
– Insite Intercom
– The Growth Show
– The Tonny Robbinson Podcast
– Ideacast
– The Jordan Harbinger Show
– Hack to start
– Impact Theory With Tom Bilyeu
– Worklife
– Mindcast

Der findes mange business podcasts, men det er langt fra alle som er gode. Derfor har jeg brugt meget tid på at udvælge de bedste business podcasts som i forskellige formater og inden for forskellige emner.

Business Wars

Business Wars

Denne business podcast er en sand fornøjelse hvis du er interesseret i de største dueller mellem store verdenskendte virksomheder. Podcasten er opbygget så værten David Brown både fortæller historien, mens dele af historien bliver lavet som virkelig dialoger. Måden denne podcast er opbygget på gør den super interessant og underholdende.

Vært: David Brown
Sprog: Engelsk
Længde: 25 – 35 min.

Hvis du er interesseret i at høre de drabelige dueller mellem virsomheder som Blockbuster vs. Netflix, Coca Cola vs. Pepsi eller Nike vs. Adidas, så er denne podcast perfekt for dig. Personligt er dette en af de podcasts som jeg anbefaler til flest mennesker.

The Tim Ferriss Show

The Tim Ferris Show

Tim Ferriss er en tidligere iværksætter, som senere har skrevet store succesfulde bøger som “The 4-hour Work Week, Tools of Titans og Tripe Of Mentors. I de sidste mange år har han udgivet denne podcasts som er blevet en af de mest kendte. Her interviewer han Bussiness folk, iværksættere og verdensklasse artister omkrig deres hvad der har gjort dem unikke og succesfulde.

Vært: Tim Ferriss
Sprog: Engelsk
Længde: 60 – 150 min.

Tim Ferriss er kendt for at eksperimentere ekstremt meget især når det kommer til vaner, træning og diæt, derfor er dette også et stort fokus i denne podcast. Men han er også meget kendt i business verdenen og har derfor mange kendte business folk i studiet, som han interviewer. Dette er en podcast som alle bør lytte til, da det er en af de podcasts som alle kan få noget ud af, lige meget hvem du er.

Masters Of Scale

Masters of Scale

Denne podcast er en af de bedst producerede podcast på markedet og henvender sig både til iværksættere og business folk. LinkedIn stifteren Reid Hoffman giver teorier og erfaring omkring hvordan du kan skabe en succesful virksomhed. Det gør han ved at beskrive teorier og bagefter bevise dem igennem interviews med nogle af de mest succesfulde iværksættere.

Vært: Reid Hoffman
Sprog: Engelsk
Længde: 35 – 50 min.

Reid er en fantastisk fortæller og detalgerne i podcasten gør at den er på det aller højeste niveau. Man skal heller ikke undervurdere den viden som Reid har fået med at arbejde med virksomheder som, Paypal, Facebook og LinkedIn. Dette er en podcast man skal lytte til hvis man ønsker inspiration til at vækste en virksomhed.

How I Built This

How i Built this

Denne podcast er en af de mest lyttede i USA. De skyldes både de mange gode gæster, men også den dygtige vært Guy Raz. Guy interviewer nogle af de største iværksættere og virksomheds ledere om hvordan de har formået at opbygge den til det den er idag. Så kunne du tænke dig at høre om hvordan Canva, Kickstarter, Airbnb, Slack, LinkedIn og Instagram er blevet til det de er idag, så er dette podcasten for dig.

Vært: Guy Raz
Sprog: Engelsk
Længde: 50 – 60 min.

Mange vil nok mene at denne podcast lige så godt kunne være en iværksætter podcast, hvilket de kan have ret i. Men min erfaring er at rigtig mange virksomheder kan lære af iværksætter verdenen. Derfor mener jeg at denne podcast bestemt også er til dig der søger en business podcast.

Insite Intercom

Insite intercome

Dette er en meget spændende business podcast som er lavet af virksomheden Intercom. I denne podcast interviewer værterne forskellige eksperter inden for emner som software, design, UX, kundeservice og andre spænende online emner. Nogle af gæsterne er eksperter fra eksterne virksomheder mens andre er fra internt i Intercom.

Vært: Medarbejdere hos Intercom
Sprog: Engelsk
Længde: 25 – 30 min.

Denne podcast har både fokus på Intercoms egne produkter, men også omkring emner som ligger sig op af deres produkt. Jeg kan helt klart anbefale denne podcast hvis du er interesseret i udvikling af online virksomheder.

The Growth Show

The Growth Show

The Growth Show er en business podcast der har stort fokus på hvordan virksomheder har vækstet deres virksomhed. Men det er dog ikke bare ved at høre foundernes historie, der er istedet stort fokus på de kreative tiltag og hvordan virksomhederne har skildt sig ud fra andre. Værten Meghan inviterer direktører og virksomhedsegere i studiet for at høre om hvad de har gjort for at deres virksomhed er blevet noget specielt.

Vært: Meghan Keaney Anderson
Sprog: Engelsk
Længde: 20 – 35 min.

I podcasten hører man både historier fra små virksomheder, men Meghan har også besøg af direktører fra blandt andet LEGO og Pepsi. Der er virkelig mange guldkorn at tage med fra denne podcast, især fordi den ikke bare fokuserer på iværksætteri men også store etablerede brands. Det er helt sikkert en podcast du bør at lytte til, hvis du søger kreative indpusts til din virksomhed.

The Tony Robbinson Podcast

The Tony Robbinson Podcast

Hvis du ikke kender Tony Robbinson, så er du virkelig gået glip af noget. Tony er er en blanding af psykolog, mentaltræner og virksomhedsrådgiver. Han er måske den mest kendte og eftertragtet rådgiver i erhvervs verdenen og har mere en 2 års venteliste. I hans podcast for man lov til at lytte med på Tony’s foredrag og nogle af hans seminarer.

Vært: Tony Robbinson
Sprog: Engelsk
Længde: 25 – 70 min.

I podcasten hører du både Tony komme med historier fra hans erfaringer fra at rådgive virksomhedsledere og top atleter. Men interviewer også andre menesker som har et mindsæt som Tony synes er inspirerende. Jeg vil virkelig anbefale dig at gå ind og lytte til denne podcast, da den er meget inspirerende og du kan ikke undgå at lære noget fra hvert afsnit.

HBR Ideacast

Ideacast

Ideacast er radioprogram/podcast som er lavet i et samarbejde mellem HBR og Havard Business Review. I denne business podcast er der et stort fokus på Innovation, ledelse, arbejdsmiljø og kreativitet. Værterne inviterer forskere i studiet for at fortælle om hvad de har lært fra deres undersøgelser. Det er en meget faglig stærk podcast, hvor der virkeligt mange lærrige facts for business folk.

Vært: Harvard Business Review
Sprog: Engelsk
Længde: 20 – 30 min.

Ideacast er måske ikke for iværksætteren, men mere for personen der arbejde i store virksomheder, hvor innovation, ledelse og arbejdsmiljø er ting som fylder meget. Hvis du kan lide at få faglig stærke råd og input om virksomheds udvikling, så er dette en podcast for dig.

The Jordan Harbinger Show

The Jordan Harbinger Show

Jordan Harbinger er måske en af de mest anerkendte værter inden for podcast branchen. Han har tidligere været vært på en top 50 podcast i over 12 år. Hans nye show blev udråbt til “Apples bedst 2018” hvilket er vanvittig indponerende. I podcasten forsøger han at finde formlen der har gjort hans gæster succesfulde, ved at spørge ind til strategier, perspektiver og praktiske indsigter.

Vært: Jordan Harbinger
Sprog: Engelsk
Længde: 60 – 90 min.

Jordan har selv en ekspert inden for networking og tilbyder blandt andet et kursus om dette. Hans store netværk gør også at han har kunne få fantastiske gæster som Simon Sinek, Eric Schmidt, Reid Hoffman og Seth Godin med i hans podcast. Jeg mener at alle menesker bær unde sig selv at lytte til denne podcast.

Hack To Start

Hack To Start

Hack To Start er en rigtig spændende business podcast som fokuserer på tech og software verdenen. I podcasten invitere Franck en gæst i studiet for at hører om den rejse som personen og virksomheden har været igennem. Det er typisk en CMO eller en CEO som kommer i studiet og fortæller, men det er oftest founderen af virksomheden. Der er mange spændende historier og lærringer som kan hjælpe dig og din virksomhed til at tage de rigtige skridt fremadrettet.

Vært: Franck
Sprog: Engelsk
Længde: 20 – 45 min.

Podcasten målretter sig hovedsageligt til folk som arbejder med online virksomheder. Jeg anbefaler især denne podcast til folk der arbejder inden for tech og software og som gerne vil have inspiration til hvordan man tage virksomheden til et højere niveau.

Impact Theory With Tom Bilyeu

The Impact Theory

Impact Theory handler måske ikke så meget om business, men tilgengæld handler den om hvordan man udvikler et mindsæt der kan gøre dig succesfuld. Værten Tom Bilyeu er selv en succesfuld iværksætter, som nu har kastet alt sin energi på at hjælpe menesker med at udvikle et stærkere og sundere mindsæt. Derfor inviterer han gæster i studiet som alle har gode inputs til hvordan du kan udvikle dig til at få et stærkere mindsæt.

Vært: Tom Bilyeu
Sprog: Engelsk
Længde: 45 – 60 min.

De forskellige gæster fortæller ikke bare om deres liv, men går mere i dybten med et emne som de mener ville kunne hjælpe andre. Denne podcast kan ikke bare ændre din karriere, men også påvirke hvordan du som person kommer til at takle udfordringer i fremtiden. Dette er også en af de business podcasts som jeg mener at alle bør lytte til.

Worklife

Work Life Podcast

Worklife er en speciel business podcast som fokuserer på psykologiske aspekter i arbejdslivet. Værten Adam Grant er en meget kendt for hans arbejde og teorier omkring de psykoligiske aspekter påvirker hvores glæde og performance på arbejdet. I podcasten tager Adam et emne op som han forsøger at bevise ved hjælp af virkelige eksempler og teoretiske undersøgelse. Det er en ret underholdende podcast som give et bedre indblik hvor vigtigt de psykologiske aspekter er på vores arbejdsliv.

Vært: Adam Grant
Sprog: Engelsk
Længde: 35 – 40 min

Adam Grant er især kendt for hans populære TED talks, og denne podcast er også udviklet i samarbejde med TED. Jeg mener at denne podcast kan give værdi til alle på arbejdsmarkeddet, men jeg vil især anbefale den til folk der arbejder inden for HR.

Mindcast

Mindcast Podcast

Denne podcast ligger lige så meget i genren personlig udvikling, men da den er vinklet meget på mod vores arbejdliv, synes jeg at den passer godt på denne liste. I Mindcast fokusere værten Niels Vium på emnerne personlig effektivitet, mentalt preformance og worklife ballance. Niels inviterer succesfulde business folk i studiet til at fortælle om hvad der får dem til at preforme og hvilke lærringer de kan dele ud af.

Vært: Niels Vium
Sprog: Dansk
Længde: 30 – 60 min.

Mindcast giver dig ikke bare redskaber til arbejdet, men kan helt sikkert også påvirke dig til at tænke anderledet. Jeg har personligt fået rigtig meget ud af at lytte til denne podcast og anbefaler den til alle som er åben for at lære nye vaner og udvikle dem personligt. Jeg synes helt klart at du bør give denne podcast en chance.

Andre lignende podcasts

Hvis du søger andre podcasts som som minder om disse business podcasts vil jeg anbefale dig at tjekke min liste med de bedste Iværksætter podcasts.

Det kan måske også give mening for dig at tjekke min liste med de mest populære podcast virksomheder.

Q & A

Hvad er en Business podcast?
En Business podcast er det samme som en virksomheds podcast. Disse podcasts fokuserer på hvordan man kan vokse og udvikle virksomheder inden for forskellige områder.

Hvad er Forskellen på en Business podcast og en iværksætter podcast?
For skellen mellem en business podcast og en iværkstætter podcast er ikke særlig stor. Begge former for podcast fokuserer på at vækste virksomheder, men iværksætter fokuserer mere på opstarten.

Kasper Ottosen

Jeg er en kæmpe podcast fan og vil også kalde mig ekspert inden når det kommer til at anbefale podcasts. Igennem de mange tussinde timer hvor jeg har lyttet til podcasts, har jeg opbygget en stor viden om podcast genre, lyd kvalitet og podcast emner, som jeg deler ud af på denne blog.

Recent Posts