De Bedste Politiske Podcasts


Kan du godt lide at snakke politik og vil du gerne følge med i hvad der sker i den politiske verden, så er denne list netop lavet til dig. Jeg har fundet et stort udvalg af de bedste politiske podcasts, som du bør tjekke ud.

De bedste politske podcasts:

 1. Huxi og det Gode Gamle Folketing
 2. The Gist
 3. Schøtministeriet
 4. Political Gabfest
 5. Her går det godt
 6. The NPR Politics Podcast
 7. Trump, Inc.
 8. Altinget Politik
 9. Can He Do that?
 10. Woman Rule
 11. Den korte radioavis
 12. Valgets tale med Arne Hardis
 13. Borgen unplugged
 14. Det Røde Felt
 15. The Daily
 16. Cordua & Steno
 17. The Weeds
 18. The Political Party
 19. Planet Money

Der findes mange forskellige former for politiske podcasts. Derfor er det en god ide at prøve lidt forskelligt for at se hvad der er din smag. I den liste er der både sjove politiske podcasts og seriøse politiske podcasts så der er noget for alle.

1. Huxi og Det Gode Gamle Folketing

Huxi podcast

Vært: Huxi Bach
Sprog: Dansk
Længde: 55 – 115 min.

2. The Gist

The Gist Podcast

Vært: Mike Pesca
Sprog: Engelsk
Længde: 25 – 35 min.

3. Schøtministeriet

Schøtministeriet podcast

Vært: Michael Schøt
Sprog: Dansk
Længde: 10 – 70 min.

4. Political Gabfest

Political Gabfest podcast

Vært: Emily Bazelon, John Dickerson, David Plotz
Sprog: Engelsk
Længde: 60 – 75 min.

5. Her går det godt

Her Går Det Godt Podcast

Vært: Esben Bjerre, Peter Falktoft
Sprog: Dansk
Længde: 40 – 65 min.

6. The NPR Politics Podcast

The NPR Politics Podcast

Vært: Scott Detrow
Sprog: Engelsk
Længde: 10 – 35 min.

7. Trump, Inc.

TRUMP, INC. Podcast

Vært: Andrea Bernstein
Sprog: Engelsk
Længde: 10 – 30 min.

8. Altinget Politik

Altinget Politik - Ajour Podcast

Vært: Ole Toft
Sprog: Dansk
Længde: 10 – 15 min.

9. Can He Do That?

Can He Do That?

Vært: Allison Michaels
Sprog: Engelsk
Længde: 15 – 30 min.

10. Women Rule

Women Rule Podcast

Vært: Julie Kent
Sprog: Engelsk
Længde: 20 – 30 min.

11. Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis Podcast

Vært: Frederik Cilius, Rasmus Bruun
Sprog: Dansk
Længde: 55 min.

12. Valgets Tale med Arne Hardis

Valgets tale Podcast

Vært: Arne Hardis
Sprog: Dansk
Længde: 23 – 27 min.

13. Borgen unplugged

Borgen unplugged podcast

Vært: Thomas Qvortrup
Sprog: Dansk
Længde: 50 – 70

14. Det Røde Felt

Det Røde Felt Podcast

Vært: Lars Trier Mogensen
Sprog: Dansk
Længde: 1:50 min

15. The Daily

The Daily Podcast

Vært: Michael Barbaro
Sprog: Engelsk
Længde: 20 – 30 min.

16. Cordua & Steno

Cordua & Steno Podcast

Vært: Jarl Cordua & Torben Steno
Sprog: Dansk
Længde: 55 – 1:50 min.

17. The Weeds

The Weeds Podcast

Vært: Matthew Yglesias
Sprog: Engelsk
Længde: 50 – 1:10 min

18. The Political Party

The Political Party Podcast

Vært: Matt Forde
Sprog: Engelsk
Længde: 1:05 – 1:55 min.

19. Planet Money

Planet Money Podcast

Vært: Mange værter
Sprog: Engelsk
Længde: 15 – 25 min.

Andre lignende podcasts

Hvis du godt kan lide af følge med i politik, så ved du at virksomheder har en stor indvirkning i det politiske landskab. Virksomheders udvikling når de kommer til økonomi og innovation kan fylde meget i det politiske landskab. Derfor vil jeg anbefale dig at tjekke min liste med de bedste business podcasts.

FAQ

Hvad er en politisk podcast?
En politisk podcast er en podcast der omhandler politiske emner som økonomi, ligestilling, integration, sikkerhed og meget andet. Hvis en podcast omhandler et emne som vil påvirke en stor del af befolkningen vil det ofte blive kategoriseret som en politisk podcast.

Hvem laver politiske podcasts?
Dem der laver en politisk podcast er enten journalister der laver en podcast for den avis eller radio de er ansat i eller tidligere radio og tv værter som ønsker et medie hvor de er fri for restriktioner.

Kasper Ottosen

Jeg er en kæmpe podcast fan og vil også kalde mig ekspert inden når det kommer til at anbefale podcasts. Igennem de mange tussinde timer hvor jeg har lyttet til podcasts, har jeg opbygget en stor viden om podcast genre, lyd kvalitet og podcast emner, som jeg deler ud af på denne blog.

Recent Posts