Her kan du lytte til podcast offline


Podcast er oplagt til kørerturer eller ferier hvor du har masser at til at blive underholdt. Men i nogle at disse tilfælde kan mangel på internet give udfordringer. I denne artikel vil jeg vise dig hvordan du vil løse problemet ved at downloade den..

Jeg snakker ofte om podcast når jeg er sammen med venner og familie og et af de spørgsmål jeg oftest hører er:

Kan man lytte til podcast offline?
Det er meget nemt at lytte til podcast offline. Alle podcast apps prøver at gøre det nemt og overskuligt at downloade podcast afsnit, så man kan lytte til dem offline.

For mig er det bedste ved podcast, at man kan lytte til dem alle steder og på alle tidspunkter. Det er derfor meget vigtigt at kunne downloade afsnit, til når man er offline.

Sådan downloader du podcast episoder

Det er nemt at downloade podcast episoder, så du kan lytte til dem selvom du er offline. Hvis du bruger de normale podcast apps, som Apple Podcast, Google Podcast, Pocket cast eller The podcast app har du altid mulighed for at downloade episoder.

For at downloade skal du bare finde den podcast du bare finde de podcast episoder som du ønsker at downloade og så trykke på download pilen.

Derefter vil knappen ændre sig til et afspil ikon så du nemt kan se hvilke afsnit du har downloadet.

Nu er podcast afsnittet gemt på din app og kan lyttes til selvom du er offline.

Du skal være opmærksom på at når du har lyttet til den downloadede podcast afsnit, vil de fleste apps slette filen, så du skal bruge internet for at lytte til den igen. Så hvis du vil lytte til afsnittet flere gange, vil jeg anbefale at pause afspilningen før du hører den helt til ende.

Ulempen ved at downloade podcast afsnit

Der er en enkelt ulempe ved at downloade podcast afsnit. Det kan nemlig hurtigt komme til at optage en del plads på din mobil eller tablet. Så hvis du ikke har så meget plads på din enhed. skal du være opmærksom på dette.

De fleste telefoner og tablet har dog efterhånden så meget plads, at der skal downloades ekstrem mange podcast afsnit for at det bliver et problem.

Afrunding  

Som jeg har beskrevet er det nemt at downloade podcast afsnit, så du kan hører dem offline. 

Hvis du ikke er kommet i gang med at lytte til podcast, vil jeg anbefale dig at læse min podcast begynder guide til hvordan man nemt kommer i gang med at lytte til podcast. 

Hvis du allerede er kommet igang, vil jeg anbefale dig at læse mine lister, med anbefalede podcasts

God fornøjelse

Kasper Ottosen

Jeg er en kæmpe podcast fan og vil også kalde mig ekspert inden når det kommer til at anbefale podcasts. Igennem de mange tussinde timer hvor jeg har lyttet til podcasts, har jeg opbygget en stor viden om podcast genre, lyd kvalitet og podcast emner, som jeg deler ud af på denne blog.

Recent Posts